Goed en liefdevol helpen

Voor ons is het een must dat de dieren goed en liefdevol geholpen worden, maar ook dat hun eigenaren zich prettig voelen bij het onderzoek of de behandeling. Daarom besteden we veel aandacht aan de gemoedsrust van jou en jouw beste vriend, de uitleg van ons behandelplan en aan de nazorg. Precies zoals we dat bij ons eigen huisdier ook zouden doen.

Onze belofte

Behandelplan

Wanneer je met jouw huisdier op ons spreekuur komt, voeren wij een onderzoek uit, stellen een diagnose en bedenken een behandelplan. Dit plan wordt met je besproken, waarbij we uitleggen waarom we die stappen willen nemen en welke kosten dat met zich meebrengt. Zo kun jij vertrouwen op een gedegen oplossing van de klachten en kom je nooit voor verrassingen te staan.

 

Prettige sfeer

In onze praktijk besteden wij veel aandacht aan de gemoedsrust van jou en jouw huisdier. Wij streven ernaar dat jouw beste vriend telkens door dezelfde dierenarts en assistent geholpen wordt, waardoor er een oprechte vertrouwensband ontstaat. Daarnaast zorgen wij er met subtiele sfeer verhogende maatregelen voor dat jij en je huisdier zich snel op hun gemak voelen. Hiermee voorkomen we dat het dier bang wordt om naar de dierenarts te gaan, en kunnen we deze op een ontspannen manier onderzoeken of behandelen.

Ruime openingstijden voor optimale zorg

Wij nemen graag de tijd voor een onderzoek of behandeling, want het gaat om het welzijn van jouw beste vriend. Daarom werken wij uitsluitend op afspraak en hanteren we ruime openingstijden. Wanneer je dit wenst kun je zelfs op de dag van een behandeling gewoon naar je werk, want jouw geliefde huisdier vindt bij ons een plaatsje in de opvang. Na afloop haal je jouw vriend gewoon weer tevreden bij ons op.

Complete zorg

Jouw huisdier kan in onze praktijk terecht voor vrijwel ieder onderzoek of elke behandeling. Wij beschikken over een moderne medische apparatuur, voor bijvoorbeeld de volgende handelingen:

  • Digitale röntgenfoto’s van lichaam en gebit;
  • Echografie van lichaam en hart m.b.v. Dopplertechnologie;
  • Bloeddruk;
  • Uitgebreid gebitsonderhoud zoals reinigen, polijsten en slijpen;
  • Chirurgie van regulier tot specialistisch;
  • Complete anesthesie (verdoving/narcose) met monitoring van o.a. hartslag, ademhaling, zuurstofgehalte en temperatuur.

 

Laboratorium en apotheek

In onze praktijk beschikken we over een uitgebreid eigen laboratorium. Hierdoor kunnen we je de uitslag van een onderzoek snel mededelen en tot actie overgaan.

Met onze apotheek ben je verzekerd van de juiste medicijnen en voeding voor jouw huisdier. Zo zorgen we er samen voor dat jouw beste vriend gezond en fit wordt én blijft.

We staan voor je klaar

Maak kennis met ons bevlogen team van professionals.

Anja

Paraveterinair

Josine

Dierenarts

Cynthia

Dierenarts

Anoek

Paraveterinair